Service og kalibreringstekniker Øst for Storebælt, Juli 2021 

Til spændende opgaver indenfor blandt andet kalibrering og reparation samt montage og idriftsættelse af  vejesystemer søger Jesma vores næste dygtige tekniker. Har du lyst til at varetage serviceopgaver og montage for Jesma og vores søster selskab S-E-G med fokus på Sjælland og Sydsverige? Har du hænderne rigtig skruet på og kan arbejde selvstændigt – Så er det jobbet for dig!

Med reference til Jesmas servicechef vil du varetage blandt andet montage, fejlfinding, service og kalibrering af vægte og vejesystemer hos vores kunder med base Øst for Storebælt.

Kan du se dig selv?  

  • Du er fagligt teknisk uddannet indenfor mekanik, el, procesteknik el. lign.
  • Du har erfaring eller kendskab til kalibrering af vægte og/eller process instrumentering og måling.
  • Du kan læse og forstå Engelsk, mange af vores manualer er på eng.
  • God forståelse for IT
  • Du er en teamplayer

Du vil være tilknyttet vores kontor i Vejle, men da vi har et søsterselskab i Roskilde  vil du også få tilknytning til vores kontor og værksted der.

Du kan forvente at tilbringe det meste af din arbejdstid på landevejen i forbindelse med forskellige service- og kundebesøg.

Du vil under travlhed assistere dine kollegaer i resten af Danmark.

Vi tilbyder 

  • Løn efter kvalifikationer
  • Service/ værksteds bil
  • Gode kollegaer der hjælper dig i gang med uddannelse og sparring.
  • En omskiftelig hverdag med mange spændende opgaver og kundemøder/ service besøg
  • Stor indflydelse på din hverdag

Hos Jesma bidrager du til udviklingen af vores serviceforretning Øst for Storebælt og i Sydsverige og du vil have stor frihed til selv at tilrettelægge dine opgaver.

Send din ansøgning med CV hurtigst muligt til us@jesma.dk mærket ”Kalibrerings- og servicetekniker, Jesma” og gerne inden 30. august 2021. Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i løbet af Sep/Okt.

 Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøg nu

 

Om Jesma Group

Jesma Vejeteknik er en virksomhed i rivende udvikling, vi sælger vægte, vejeløsninger og vejeelektronik til procesindustrien.

På vores hovedkontor/produktion i Vejle, har vi ca. 30 medarbejde og du vil få ca. 25 mere gennem ”Jesma Group”, der også inkluderer yderligere to virksomheder SEG Instrument (vægte og vejeudstyr) og PMW Engineering (Kapselhåndtering og fyldning) samt kontorer i Polen, Holland og Argentina.

 

Har du spørgsmål til stillingen?

Har du brug for en mere detaljeret beskrivelse af stillingen er du velkommen til at kontakte:

Uffe Sudergaard

Teknisk chef 

+45 22 28 54 50

us@jesma.dk